De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Binnenkort mogelijk snel van Eindhoven naar New York

18
mei
Skyline New York

Goed nieuws voor reizigers in de buurt van Eindhoven die graag naar de Verenigde Staten willen. Binnen afzienbare tijd zou het makkelijker en sneller moeten zijn om van Eindhoven naar New York te vliegen, volgens de berichten van Joost Meijs, de directer van Eindhoven Airport. Er zou dan slechts een tussenstop nodig zijn, wat veel tijd en moeite kan schelen voor reizigers uit het zuiden van het land die deze hippe en bruisende stad willen bezoeken. Joost Meijs deed deze uitspraken tijdens een gesprek op BNR radio.

Vliegensvlug van Eindhoven naar New York

De reden dat we binnenkort zo snel naar Amerikaanse steden zouden moeten kunnen vliegen, zijn de feederplannen van Ryanair en Norwegian.

Dankzij de plannen van deze luchtvaartmaatschappijen zal er nog maar een tussenstop nodig zijn, bijvoorbeeld op Londen Gatwick. Deze overstap zal ook soepel verlopen, doordat de bagage gewoon doorgestuurd wordt. De bedoeling is dat Ryanair voor passagiers gaat zorgen die gebruik zullen gaan maken van de intercontinentale vluchten van Norwegian, op basis van één ticket en een gedeelde verantwoordelijkheid. Op dit moment is er nog geen vliegveld in het zuiden van Nederland die het mogelijk maakt om zo snel naar New York te vliegen. Reizigers die dit wel willen, moeten uitwijken naar andere luchthavens, zoals Schiphol, Brussel of Dusseldorf Airport.

Mocht u binnenkort gebruik willen maken van zo’n snelle vlucht tussen Eindhoven en New York, of simpelweg van een andere vlucht, en zoekt u nog een voordelige en veilige parkeerplaats? Hier op Parkereneindhoven-airport vindt u verschillende betrouwbare parkeeraanbieders.

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport