De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Bouw parkeergarage Eindhoven loopt flinke vertraging op

13
jun
No parking

Bent u op zoek naar een betrouwbare parkeerplaats in de buurt van het vliegveld van Eindhoven? De komende tijd kunt u nog niet in de nieuwe parkeergarage terecht. Zaterdag 27 mei stortte namelijk een vleugel van deze parkeergarage bij Eindhoven Airport in. De garage was nog in aanbouw. Wat de reden hiervan is, is niet duidelijk en hier wordt dan ook onderzoek naar gedaan. De parkeergarage, die in juli open had moeten gaan en zo’n 800 parkeerplaatsen zou moeten hebben, werd gebouwd ter vervanging van oude parkeerplaatsen. Als gevolg van de instorting van een deel van de garage zijn enkele bushaltes en ook de zogenaamde kiss and ride zone verplaatst. Door afzettingen van bepaalde weggedeelten rondom de parkeergarage, kan het zijn dat u af en toe moet omrijden. Houd hier rekening mee als u in de buurt van het vliegveld moet zijn, zeker als u een vlucht moet halen.

Forse vertraging van de bouw van het project

De deels ingestorte parkeergarage zou onderdeel worden van Eindhoven Airport zelf en zou zoals gezegd in juli open moeten gaan, een van de drukkere periodes voor wat betreft vluchten en dus parkeren rondom de luchthaven.

Omdat een deel van de parkeergarage, die bestaat uit vier verdiepingen, nu is ingestort, zal de opening van de garage nog even op zich laten wachten. Ook kan het zijn dat er bepaalde weggedeelten rondom de ingestorte parkeergarage afgezet zijn. Voor de zekerheid kunt u het beste iets eerder van huis vertrekken, zodat u zeker weet dat u op tijd op het vliegveld bent.

Helaas  is het dus voorlopig niet mogelijk om te parkeren in deze officiële parkeergarage van Eindhoven Airport. Gelukkig vindt u hier bij Parkereneindhoven-airport nog vele andere parkeeraanbieders, waar u de auto ook met een gerust hart achter kunt laten.

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport