De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

€55,00

9 dagen parkeren
27-01-2018 t/m 04-02-2018

Wilt u goedkoop en daarnaast ook geheel veilig parkeren in de buurt van Eindhoven airport? Dan is parkeren bij Eazzypark een goede optie! U kunt bij deze aanbieder ervoor kiezen om gebruik te maken van de handige shuttle service. Bij de shuttle service van Eazzypark rijdt u zelf met de auto naast de Luchthavenweg 61, op slechts 60 meter van de vertrekhal van vliegveld Eindhoven. Nadat u daar uw auto geparkeerd hebt na Eindhoven airport, bent u binnen 2 minuten wandelen op de airport Eindhoven. Uw auto zal na uw aankomst op de Luchthavenweg door een professionele chauffeur van Eazzypark worden overgenomen en zal deze brengen naar het bewaakte parkeerterrein van Eazzypark. Het bewaakte parkeerterrein is gelegen in Son. Bij terugkomst zal Eazzypark op het afgesproken tijdstip uw ophalen bij de airport en u brengen naar de beveiligde parkeerplek in Son. De parkeerplek in Son ligt ongeveer op 8 minuten afstand van airport Eindhoven. Eenmaal daar aangekomen staat uw auto voor u klaar en kunt u meteen uw weg vervolgen huiswaarts. Als u geen zin hebt om de terugweg met de shuttle bus te reizen, dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de valet parking service van Eazzypark. Voor informatie daarover klik hier. Kiest u voor Eazzypark Shuttle service, dan kunt u dat gemakkelijk doen via ons door op “reserveren” te klikken. U kunt onder andere betalen met iDEAL Visa of Mastercard.

Voordelen

Heenreis wordt uw auto naar parkeerplek gebracht
Beveiligd parkeerterrein
Bekend van tv

Nadelen

Vooraf reserveren
Autosleutel inleveren
Overdekt niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven airport

8 minuten
Shuttle parking
 • Shuttle bus Eazzypark
 • Chauffeurs Eazzypark
 • Bord van Parkeergarage Eazzy Park Eindhoven
 • Informatiepunt Parkeergarage Eazzy Park Eindhoven
 • Ingang Parkeerterrein Eazzy Park Eindhoven

Locatie parkeerterrein

Luchthavenweg 61
5657 EA
Eindhoven

Laatste reviews

 • Andries

  Werkt perfect, we hadden valet parking, maar dat is nergens voor nodig. Je zet de auto op het voorterrein en zij rijden de auto hun garage in. Ze zeggen dat je van te voren en bij terugkomst moet bellen, maar dan krijg je alleen een bandje te horen. De plek waar ze zitten beschrijven ze goed, maar het is nogal onooglijk, het is net of je het parkeerterrein van een bedrijfje oprijdt, dus dat mogen ze nog wel zichtbaarder maken.
  2017-02-06 16:03:41

  Mark

  Ik ben voor de goedkoopste aanbieder gegaan. En moet eerlijk zeggen dat het me niet is tegenvallen. Het busritje duurde maar 15 minuten en werd voor de airport afgezet.
  2014-08-12 16:18:08

 • Frederique M.

  Is mij prima bevallen. De parkeerplekken zijn gemakkelijk te vinden. En we werden in een luxe kleine bus (die klaarstond) naar het vliegveld gebracht. Daarbij was de prijs erg scherp. Zou ze voor volgende reis weer kiezen.
  2014-07-15 14:20:15

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
321 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 Parkeren Eindhoven Airport