De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Buiten

€61,00

9 dagen parkeren
10-12-2019 t/m 18-12-2019

Bij Eazzypark parkeert u makkelijk, veilig en voordelig bij Eindhoven Airport. Een geschikte parkeerplek vinden in de buurt van Eindhoven Airport kan soms nogal een opgave zijn. Het is niet fijn als u veel moet betalen maar u wilt ook niet te ver van het vliegveld af parkeren. Daarnaast is het ook belangrijk dat de parkeerlocatie veilig is om uw auto voor langere tijd te parkeren. Vindt u het vooral belangrijk dat uw parkeeroptie in de buurt van Eindhoven airport veilig en voordelig is? Dan is Eazzypark een uitstekende optie!

Veiligheid en service

Bij Eazzypark draait het om service en veiligheid. Het parkeerterrein van deze aanbieder is uitstekend bewaakt met camera’s, bemanning en een omheining. Er wordt hier dus goed op uw auto gepast terwijl u op reis bent. Om uw reis zo aangenaam mogelijk te beginnen, kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van de handige en snelle shuttle service. Dit houdt in dat u bij de heenreis uw auto achter laat bij een locatie van Eazzypark dicht bij de vertrekhal. Een van de chauffeurs brengt uw auto vervolgens naar het parkeerterrein terwijl u in 2 minuten naar de vertrekhal loopt. Bij de terugweg wordt u vanaf de vertrekhal opgehaald met een shuttlebus. Deze brengt u dan naar het parkeerterrein waar uw auto weer klaar staat, dit is een kleine 10 minuten rijden van de airport. De medewerkers staan u ook graag te hulp met het in- en uitladen van uw bagage.

Op uw gemak aan uw reis beginnen

De shuttle service van Eazzypark is ideaal omdat u uw auto dicht bij de vertrekhal kunt achterlaten. U hoeft dus niet zelf naar een parkeerterrein te rijden dat verder van de vertrekhal ligt. Ook bent u met de heenweg niet afhankelijk van een shuttlebus. Bij terugkomst hoeft u alleen even te bellen naar Eazzypark. Zij zorgen er dan voor dat u wordt opgehaald bij de vertrekhal. Als u liever heeft dat uw auto bij terugkomst bij de vertrekhal wordt gebracht, dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van de valet parking service van Eazzypark. De Eazzypark Shuttle service kunt u gemakkelijk bij ons reserveren U kunt onder andere betalen met iDEAL, Visa of Mastercard.

Voordelen

Heenreis wordt uw auto naar parkeerplek gebracht
Beveiligd parkeerterrein
Bekend van tv

Nadelen

Vooraf reserveren
Autosleutel inleveren
Overdekt niet mogelijk

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven airport

8 minuten
Shuttle parking
 • Shuttle bus Eazzypark
 • Chauffeurs Eazzypark
 • Bord van Parkeergarage Eazzy Park Eindhoven
 • Informatiepunt Parkeergarage Eazzy Park Eindhoven
 • Ingang Parkeerterrein Eazzy Park Eindhoven

Locatie parkeerterrein

Luchthavenweg 61
5657 EA
Eindhoven

Laatste reviews

 • Andries

  Werkt perfect, we hadden valet parking, maar dat is nergens voor nodig. Je zet de auto op het voorterrein en zij rijden de auto hun garage in. Ze zeggen dat je van te voren en bij terugkomst moet bellen, maar dan krijg je alleen een bandje te horen. De plek waar ze zitten beschrijven ze goed, maar het is nogal onooglijk, het is net of je het parkeerterrein van een bedrijfje oprijdt, dus dat mogen ze nog wel zichtbaarder maken.
  2017-02-06 16:03:41

  Mark

  Ik ben voor de goedkoopste aanbieder gegaan. En moet eerlijk zeggen dat het me niet is tegenvallen. Het busritje duurde maar 15 minuten en werd voor de airport afgezet.
  2014-08-12 16:18:08

 • Frederique M.

  Is mij prima bevallen. De parkeerplekken zijn gemakkelijk te vinden. En we werden in een luxe kleine bus (die klaarstond) naar het vliegveld gebracht. Daarbij was de prijs erg scherp. Zou ze voor volgende reis weer kiezen.
  2014-07-15 14:20:15

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport