De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Eindhoven Airport gaat zich richten op gebruiksgemak

15
feb

Eindhoven Airport heeft aangegeven zich niet alleen qua grote willen uit te breiden, maar ook wat betreft het gebruiksgemak van de reiziger. De tweede luchthaven van Nederland wil zich hierin gaan onderscheiden. Vorige maand presenteerde Eindhoven Airport een nieuwe positionering, waaruit duidelijk werd dat gebruiksgemak het belangrijkste is dat de luchthaven wil uitstralen op de reizigers.

De nieuwe slogan van Eindhoven Airport luidt “Always Easy” en omvat zowel de online als offline ontwikkelingen van de luchthaven. De eerste stap om dit te realiseren was het lanceren van een geheel nieuwe website. De website is overzichtelijker dan de vorige en zorgt er voor dat bezoekers in één oogopslag kunnen vinden waar zij naar op zoek zijn. Zo hoeven reizigers van de luchthaven nooit lang te zoeken naar de juiste informatie. Daarnaast is de nieuwe website voorzien van handige reistips. Deze tips helpen de reiziger bij het voorbereiden van de reis en zorgen er voor dat de reiziger niet voor nare verrassingen en onvoorziene problemen komt te staan.

Op het vliegveld zelf is het belangrijk dat medewerkers van Eindhoven Airport de reizigers zo goed mogelijk kunnen helpen en begeleiden waar dit nodig is. Met die reden worden de medewerkers goed geschoold zodat zij de reizigers altijd kunnen bieden waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Verder wordt er hard gewerk aan de infrastructuur en de terminal van de luchthaven.

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport