De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Lang Parkeren

Gaat u langer op vakantie dan 3 dagen dan is het verstandig om te kiezen voor lang parkeren. De prijzen voor lang parkeren zijn namelijk aanzienlijk lager dan bij de kort parkeren. Daar staat tegenover dat u bij lang parkeren wel iets verder moet wandelen om de airport te komen. Dit is echter alsnog kort, zo is P5 maar op 7 minuten loopafstand van de terminal. Ook kunt u parkeren bij Park en Fly. Deze bieden parkeerplekken aan op het bedrijventerrein waar de airport gelegen is. Daarnaast heeft Eazzypark (deze parkeerplekken zijn niet op loopafstand), Valet parking. Bij Valet parking wordt u auto opgehaald bij de terminal en staat uw auto ook weer klaar bij terugkomst op Eindhoven Airport.

Voor lang parkeren zijn er dus genoeg mogelijkheden. Het is verstandig om de prijsvergelijker op onze website te doen. Dan heeft u in 1 overzicht de laagste prijzen en kunt u gemakkelijk de keuze maken waar en hoe u wilt parkeren op Eindhoven Airport. Voor welke aanbieder u ook kiest, uw auto staat altijd op een beveiligde parkeerterrein. Dit is wel zo prettig indien u uw auto een lange tijd moet verlaten. Wilt u uw auto helemaal perfect terug hebben, bij een aantal aanbieder zijn er mogelijkheden om uw auto te laten wassen.

Parkeren op P3 en P4

Als u met de auto aankomt op de Airport dan ziet uw P3 aan de linkerkant van de terminal. Voor deze parkeerplekken betaalt u ongeveer € 25,- per dag. Parkeren op  P4 (wordt ook wel bronze parking genoemd). Deze parkeerplekken zijn ideaal voor lang parkeren. Hier betaalt u ongeveer € 20,- per dag. P4 is de meest linker parkeerplek. P5 is onderverdeeld in bronze parking en budget parking. P5 bevindt zich aan de rechterkant van de terminal. Voor de bronze parking betaal u net zoveel als bij P4. Voor de budget parking gedeelte betaalt u € 4,- per dag. Deze moet u echter wel online reserveren en er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Toch liever de goedkopere optie, kijk dan vooral naar aanbieder zoals EazzyparkSky Park of Park & Fly p600.

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport