De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Ingestorte parkeergarage Eindhoven Airport wordt gesloopt

10
jan
Sloop garage

De nieuw te bouwen parkeergarage bij Eindhoven Airport die vorig jaar mei gedeeltelijk instortte, wordt gesloopt. Afgelopen dinsdag is de sloop gestart. Naar verwachting zal het twee tot drie maanden gaan duren voordat al het puin op het terrein weg is. Daarna kan er een start worden gemaakt met de bouw van de nieuwe garage, die in juni 2019 opgeleverd zou moeten worden. Het onderzoek naar de oorzaak van de instorting is nog niet afgerond. Daarom houdt ook de Onderzoeksraad voor de Veiligheid zich bezig met de sloop. Ook wordt een deel van het puin bewaard, zodat dit nog onderzocht kan worden. Wel is duidelijk dat het gebouw gedeeltelijk in is gestort als gevolg van een constructiefout in de vloeren. Panden waarin soortgelijke vloeren liggen, zijn dan ook geïnspecteerd op veiligheid.

Overlast minder na sloop parkeergarage

De instorting levert ook de nodige problemen op voor reizigers die willen parkeren bij de luchthaven van Eindhoven. Er is namelijk een veiligheidszone gecreëerd rondom de parkeergarage. Zo is het terrein P1 nu enkel beschikbaar om mensen weg te brengen. Lang parkeren is er momenteel niet mogelijk. Bovendien moeten reizigers die willen parkeren bij de luchthaven rekening houden met omleidingen rondom het parkeerterrein. Zodra de sloop is afgerond, zal de overlast rondom Eindhoven Airport verminderen. P1 zal dan ook weer bruikbaar zijn voor lang parkeren. Zoekt in de tussentijd een parkeerplaats? Dan kunt u gebruikmaken van een van de andere officiële terreinen, zoals Eindhoven Airport P3. Deze en andere parkeeraanbieders kunt u natuurlijk direct reserveren op Parkereneindhoven-airport.nl. Hou er rekening mee dat u op tijd van huis vertrekt in verband met de omleidingen rondom de parkeerterreinen.

Nieuwe aanbieder bij Parkereneindhoven-airport.nl: SchippersStop

22
okt
Schippersstop gebouw

Het assortiment van parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport is wederom uitgebreid. Deze keer is er een aanbieder met diverse faciliteiten bijgekomen. SchippersStop is niet alleen een parkeerplaats voor uw auto, er is nog veel meer te vinden. Denk hierbij aan tankstations, een wasstraat en een lunchroom. Als u dus helemaal ontspannen in het vliegtuig wil stappen, is Schipperstop een uitstekende optie.

Constante verfijning van ons aanbod

Bij Parkereneindhoven-airport.nl zijn wij constant op zoek naar een manier om uw parkeercomfort te verbeteren. We stoppen dan ook nooit met zoeken naar geschikte aanbieders die aan al onze eisen voldoen. (meer…)

Groot aantal vluchten gecanceld bij Ryanair

26
sep
Ryanair vliegtuig

Plaatsten we een tijdje terug nog een positief bericht over Ryanair, namelijk een uitbreiding van het aantal bestemmingen, nu kampt de luchtvaartmaatschappij met problemen. We konden er nauwelijks omheen de afgelopen weken: Ryanair schrapt de komende zes weken een groot aantal vluchten. Als reden voor deze annulering, geeft de luchtvaartmaatschappij een tekort aan personeel op. Veel personeelsleden zouden nog vakanties op moeten nemen, waardoor vluchten vertraging op zouden kunnen lopen. Daarom heeft het bedrijf besloten om 40 tot 50 vluchten per dag te cancelen. Het aantal reizigers dat door deze maatregel in de knel komt met zijn of haar reis? Een kleine 300.000 passagiers.

Geld terug of vervangende vlucht voor gedupeerden

Reizigers moeten dus rekening houden met eventuele wijzigingen in hun reisplannen. Door middel van een email worden klanten op de hoogte gesteld indien er sprake is van een annulering, maar op vakantie heeft niet altijd iedereen een goede toegang tot het internet. (meer…)

Nieuw: Whats-app of Chat voor contact

19
sep
Whats-appbericht

Vanaf nu kunt u ook Whats-appen of chatten met Parkereneindhoven-airport.nl als u ons wil bereiken. Wij van Parkereneindhoven-airport.nl hopen dat u op onze site snel en gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt, namelijk een geschikte parkeerplaats in de buurt van Eindhoven Airport. Helaas kunnen wij soms niet helemaal voorkomen dat er onduidelijkheden of vragen bij u ontstaan. Daarom hechten we er waarde aan dat u op een vlotte manier contact met ons kunt opnemen. Omdat iedereen persoonlijke voorkeuren heeft, laten we u graag een keuze in hoe u contact met ons opneemt.

Vanaf nu twee nieuwe mogelijkheden

Om die reden zijn er nu twee nieuwe manieren waarop u ons kunt bereiken. Naast een telefoontje of email kunt u nu ook contact met ons opnemen via een Whats-appbericht. (meer…)

Boetes in plaats van waarschuwingen bij fout parkeren Eindhoven Airport

3
aug
Verkeersbord niet parkeren

In een vorig nieuwsbericht op onze site kon u al lezen dat een deel van de nieuw te bouwen parkeergarage bij Eindhoven Airport enige tijd geleden is ingestort. Als gevolg van de calamiteiten zal de bouw van de nieuwe parkeergarage ook een forse vertraging oplopen. De 800 nieuwe parkeerplaatsen laten dus nog even op zich wachten. Ook bracht de ingestorte vleugel een hoop onduidelijkheden met zich mee, bijvoorbeeld over waar men wel en niet mag parkeren. Er werd daarop besloten om tijdelijk geen boetes uit te delen wanneer mensen niet op de juiste plek parkeerden. In plaats daarvan werden automobilisten die niet op de juiste plek stonden gewaarschuwd. Echter, vanaf nu is het volgens de gemeente wel helemaal duidelijk waar parkeren toegestaan is en waar niet. (meer…)

Bouw parkeergarage Eindhoven loopt flinke vertraging op

13
jun
No parking

Bent u op zoek naar een betrouwbare parkeerplaats in de buurt van het vliegveld van Eindhoven? De komende tijd kunt u nog niet in de nieuwe parkeergarage terecht. Zaterdag 27 mei stortte namelijk een vleugel van deze parkeergarage bij Eindhoven Airport in. De garage was nog in aanbouw. Wat de reden hiervan is, is niet duidelijk en hier wordt dan ook onderzoek naar gedaan. De parkeergarage, die in juli open had moeten gaan en zo’n 800 parkeerplaatsen zou moeten hebben, werd gebouwd ter vervanging van oude parkeerplaatsen. Als gevolg van de instorting van een deel van de garage zijn enkele bushaltes en ook de zogenaamde kiss and ride zone verplaatst. Door afzettingen van bepaalde weggedeelten rondom de parkeergarage, kan het zijn dat u af en toe moet omrijden. Houd hier rekening mee als u in de buurt van het vliegveld moet zijn, zeker als u een vlucht moet halen.

Forse vertraging van de bouw van het project

De deels ingestorte parkeergarage zou onderdeel worden van Eindhoven Airport zelf en zou zoals gezegd in juli open moeten gaan, een van de drukkere periodes voor wat betreft vluchten en dus parkeren rondom de luchthaven. (meer…)

Binnenkort mogelijk snel van Eindhoven naar New York

18
mei
Skyline New York

Goed nieuws voor reizigers in de buurt van Eindhoven die graag naar de Verenigde Staten willen. Binnen afzienbare tijd zou het makkelijker en sneller moeten zijn om van Eindhoven naar New York te vliegen, volgens de berichten van Joost Meijs, de directer van Eindhoven Airport. Er zou dan slechts een tussenstop nodig zijn, wat veel tijd en moeite kan schelen voor reizigers uit het zuiden van het land die deze hippe en bruisende stad willen bezoeken. Joost Meijs deed deze uitspraken tijdens een gesprek op BNR radio.

Vliegensvlug van Eindhoven naar New York

De reden dat we binnenkort zo snel naar Amerikaanse steden zouden moeten kunnen vliegen, zijn de feederplannen van Ryanair en Norwegian. (meer…)

CDA wil spoedig een treinstation bij Eindhoven Airport

3
mei
Vertrekhal Eindhoven Airport

Het CDA ziet graag dat er zo spoedig mogelijk een treinstation bij de zuidelijke luchthaven Eindhoven Airport komt. De partij wil dat er binnenkort een intercity station bij de luchthaven gebouwd wordt. Recent pleitten zij hiervoor tijdens het jaarlijkse debat over de perspectiefnota.

Brainport-regio Eindhoven wil al langer een intercitystation bij Eindhoven Airport hebben. Het CDA vindt het belangrijk dat hier spoedig werk van gemaakt wordt. Volgens het CDA moet de provincie waarin de luchthaven gevestigd is het voortouw nemen en initiatief tonen. Zij moeten er voor zorgen dat de procedures flink worden versneld en ook gefinancierd. Als dit gebeurt is het station namelijk eerder klaar voor gebruik dan wat in eerste instantie gedacht werd. De aanname was dat het project gerealiseerd zou kunnen worden in 2030, maar wanneer er hard gewerkt wordt aan het station moet dit proces met enkele jaren versneld worden. (meer…)

In november meer bestemmingen voor Eindhoven Airport

23
apr
Vertrekhal Eindhoven Airport

Eindhoven Airport krijgt er in het najaar weer een aantal bestemmingen en vliegroutes bij. De bekende low-cost vliegmaatschappij Transavia vliegt vanaf de maand november namelijk van Eindhoven Airport naar populaire steden in Marokko, Israël, en Spanje. Het gaat hier om de zonnige steden Tel Aviv, Marrakech en Sevilla. Daarmee komt het totaal aantal bestemmingen vanaf Eindhoven Airport uit op 21.

Naar Tel Aviv kan er vanaf november voor de eerste keer naar Israël worden gevlogen vanuit Eindhoven. Tel Aviv is met name interessant voor ondernemers en zakenlieden. De stad kent een grote IT-sector dat goed aansluit bij de regio waar de luchthaven zich in bevindt. Verder is het voor liefhebbers van culturele stedentrips de perfecte gelegenheid om deze bijzondere bestemming eens te bezoeken. (meer…)

Ruim 20% meer passagiers voor Eindhoven Airport

16
apr
Groei grafiek

Eindhoven Airport heeft in het eerste kwartaal van 2017 maar liefst een vijfde meer passagiers vervoerd dan in dezelfde periode in 2016. Van 1 januari tot 31 maart van dit jaar verwerkte de tweede luchthaven van Nederland ongeveer 1,1 miljoen passagiers. Dit is ruim 20% meer dan de passagiers die in 2016 gebruik maakten van de luchthaven. Het is voor het eerst dat het aantal passagiers in het eerste kwartaal al boven het miljoen uitkomt.

Luchthaven directeur Joost Meijs geeft aan rond het einde van dit jaar waarschijnlijk uit te komen op ruim 5,3 miljoen passagiers. Dit zou een stijging van in totaal 11% opleveren ten opzichte van vorig jaar. Het aantal vliegbewegingen neemt naar verwachting met 10 procent toe tot ongeveer 36.100. Volgens medewerkers van Eindhoven Airport is de sterke groei die de luchthaven doormaakt voornamelijk te danken aan een hogere bezettingsgraad en een groter aantal vluchten. De bezettingsgraad per vliegtuig steeg naar 144 passagiers. Verder vliegen veel maatschappijen, met name Wizzair, vaker met grotere vliegtuigen zoals de Airbus 321. Voor de meivakantie verwacht Joost Meijs opnieuw (meer…)

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
321 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 Parkeren Eindhoven Airport