De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Hoogste parkeertoren van Nederland binnenkort bij Eindhoven Airport

20
mei

Eindhoven Airport heeft veel plannen klaarstaan om meer parkeerplekken aan te kunnen bieden bij het vliegveld. Sinds april is de bouw opnieuw begonnen van het daarvoor ingestorte parkeergarage P1 bij Eindhoven Airport. Naast deze nieuwbouw is het vliegveld in april gestart met de aanbesteding van de bouw van parkeergarage P5. Dit zal de hoogste parkeertoren van Nederland worden. De toren zal bestaan uit tien verdiepingen. In totaal zullen er minstens 4.000 auto’s een parkeerplek kunnen vinden. Voor deze parkeertoren zullen we nog even moeten wachten. Na de zomer van 2019 gaat de bouw namelijk beginnen. Vanaf 2020 kunnen reizigers hun auto in de parkeergarage parkeren en aan het begin van 2022 zal de toren klaar zijn. Beetje bij beetje zullen er meer parkeerplaatsen beschikbaar komen tussen 2020 en 2022. De P5 toren wordt vijf keer groter dan Parkeergarage P1 die nu in de steigers staat.  (meer…)

Niet met de trein naar Eindhoven Airport

8
apr
Station

De plannen voor een eventueel treinstation bij de luchthaven van Eindhoven, waar we vorig jaar al een nieuwsartikel over schreven, zijn voorlopig van de baan. Ondanks het feit dat het erop leek dat het station er sowieso zou komen, is dat toch niet het geval. Dit werd besloten tijdens een overleg tussen het rijk, de provincie en de gemeente Eindhoven. De gemeente Eindhoven is teleurgesteld over het besluit. Er was immers zelfs al een mogelijke locatie, namelijk de Anthony Fokkerweg. Daar worden bovendien extra wegen aangelegd om de filevorming in de spitsuren rondom de luchthaven te verminderen. Nu het treinstation er niet komt, zal er meer druk komen te liggen op het centrum en zal de gemeente daarin extra moeten investeren.

Alleen een treinstation bij groei luchthaven

(meer…)

Geen omleidingen meer als gevolg van ingestorte parkeergarage

Parkeergarage

De omleidingen rondom de luchthaven Eindhoven Airport die daar enige tijd voor vertraging hebben gezorgd, zijn opgeheven. Er was bovendien een veiligheidszone ingesteld rondom de ingestorte parkeergarage. Ook die is niet langer in gebruik. Als gevolg hiervan zijn het vliegveld en de omliggende parkeerterreinen weer makkelijker bereikbaar. De reden van de opheffing van de omleidingen en veiligheidszone, is de afronding van de sloopwerkzaamheden. Vorig jaar mei stortte een deel van de nieuw te bouwen parkeergarage in, die volgens de planning in juni open had moeten gaan. Naar aanleiding van de instorting werd een onderzoek ingesteld, waardoor er niet meteen begonnen kon worden met slopen. In ons eerder geplaatste bericht kon u al lezen dat de sloop gestart was.

Beschikbaarheid van de luchthaven en parkeergarages

De Luchthavenweg is sinds de afronding van de sloopwerkzaamheden weer volledig in gebruik. Rekening houden met vertraging als gevolg van omleidingen is dus niet langer nodig. Het officiële parkeerterrein P1 is nu gedeeltelijk beschikbaar als Kiss & Ride voorziening, lang parkeren is er helaas nog niet mogelijk. (meer…)

Vorderingen sloop parkeergarage en stijging Eindhoven Airport

5
feb
Under construction

De ingestorte parkeergarage bij Eindhoven Airport is helemaal gesloopt. Dat betekent dat de bouw van de nieuwe garage weer een stapje dichterbij is. Voordat daarmee een start gemaakt kan worden, moeten alle puinresten van de gesloopte parkeergarage opgeruimd worden. Dat zal de komende periode gaan gebeuren. In mei 2017 stortte een deel van de nieuw te bouwen parkeergarage in. Als gevolg daarvan is er al sinds enige tijd oponthoud rondom de luchthaven. Het parkeerterrein P1 is bijvoorbeeld alleen beschikbaar voor het wegbrengen van reizigers. We schreven al eerder dat de sloop van het ingestorte gebouw was begonnen en deze is inmiddels dus afgerond. Als al het puin is opgeruimd, wordt de nieuwe garage gebouwd. (meer…)

Ingestorte parkeergarage Eindhoven Airport wordt gesloopt

10
jan
Sloop garage

De nieuw te bouwen parkeergarage bij Eindhoven Airport die vorig jaar mei gedeeltelijk instortte, wordt gesloopt. Afgelopen dinsdag is de sloop gestart. Naar verwachting zal het twee tot drie maanden gaan duren voordat al het puin op het terrein weg is. Daarna kan er een start worden gemaakt met de bouw van de nieuwe garage, die in juni 2019 opgeleverd zou moeten worden. Het onderzoek naar de oorzaak van de instorting is nog niet afgerond. Daarom houdt ook de Onderzoeksraad voor de Veiligheid zich bezig met de sloop. Ook wordt een deel van het puin bewaard, zodat dit nog onderzocht kan worden. Wel is duidelijk dat het gebouw gedeeltelijk in is gestort als gevolg van een constructiefout in de vloeren. Panden waarin soortgelijke vloeren liggen, zijn dan ook geïnspecteerd op veiligheid.

Overlast minder na sloop parkeergarage

De instorting levert ook de nodige problemen op voor reizigers die willen parkeren bij de luchthaven van Eindhoven. Er is namelijk een veiligheidszone gecreëerd rondom de parkeergarage. Zo is het terrein P1 nu enkel beschikbaar om mensen weg te brengen. Lang parkeren is er momenteel niet mogelijk. Bovendien moeten reizigers die willen parkeren bij de luchthaven rekening houden met omleidingen rondom het parkeerterrein. Zodra de sloop is afgerond, zal de overlast rondom Eindhoven Airport verminderen. P1 zal dan ook weer bruikbaar zijn voor lang parkeren. Zoekt in de tussentijd een parkeerplaats? Dan kunt u gebruikmaken van een van de andere officiële terreinen, zoals Eindhoven Airport P3. Deze en andere parkeeraanbieders kunt u natuurlijk direct reserveren op Parkereneindhoven-airport.nl. Hou er rekening mee dat u op tijd van huis vertrekt in verband met de omleidingen rondom de parkeerterreinen.

Nieuwe aanbieder bij Parkereneindhoven-airport.nl: SchippersStop

22
okt
Schippersstop gebouw

Het assortiment van parkeeraanbieders bij Eindhoven Airport is wederom uitgebreid. Deze keer is er een aanbieder met diverse faciliteiten bijgekomen. SchippersStop is niet alleen een parkeerplaats voor uw auto, er is nog veel meer te vinden. Denk hierbij aan tankstations, een wasstraat en een lunchroom. Als u dus helemaal ontspannen in het vliegtuig wil stappen, is Schipperstop een uitstekende optie.

Constante verfijning van ons aanbod

Bij Parkereneindhoven-airport.nl zijn wij constant op zoek naar een manier om uw parkeercomfort te verbeteren. We stoppen dan ook nooit met zoeken naar geschikte aanbieders die aan al onze eisen voldoen. (meer…)

Groot aantal vluchten gecanceld bij Ryanair

26
sep
Ryanair vliegtuig

Plaatsten we een tijdje terug nog een positief bericht over Ryanair, namelijk een uitbreiding van het aantal bestemmingen, nu kampt de luchtvaartmaatschappij met problemen. We konden er nauwelijks omheen de afgelopen weken: Ryanair schrapt de komende zes weken een groot aantal vluchten. Als reden voor deze annulering, geeft de luchtvaartmaatschappij een tekort aan personeel op. Veel personeelsleden zouden nog vakanties op moeten nemen, waardoor vluchten vertraging op zouden kunnen lopen. Daarom heeft het bedrijf besloten om 40 tot 50 vluchten per dag te cancelen. Het aantal reizigers dat door deze maatregel in de knel komt met zijn of haar reis? Een kleine 300.000 passagiers.

Geld terug of vervangende vlucht voor gedupeerden

Reizigers moeten dus rekening houden met eventuele wijzigingen in hun reisplannen. Door middel van een email worden klanten op de hoogte gesteld indien er sprake is van een annulering, maar op vakantie heeft niet altijd iedereen een goede toegang tot het internet. (meer…)

Nieuw: Whats-app of Chat voor contact

19
sep
Whats-appbericht

Vanaf nu kunt u ook Whats-appen of chatten met Parkereneindhoven-airport.nl als u ons wil bereiken. Wij van Parkereneindhoven-airport.nl hopen dat u op onze site snel en gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt, namelijk een geschikte parkeerplaats in de buurt van Eindhoven Airport. Helaas kunnen wij soms niet helemaal voorkomen dat er onduidelijkheden of vragen bij u ontstaan. Daarom hechten we er waarde aan dat u op een vlotte manier contact met ons kunt opnemen. Omdat iedereen persoonlijke voorkeuren heeft, laten we u graag een keuze in hoe u contact met ons opneemt.

Vanaf nu twee nieuwe mogelijkheden

Om die reden zijn er nu twee nieuwe manieren waarop u ons kunt bereiken. Naast een telefoontje of email kunt u nu ook contact met ons opnemen via een Whats-appbericht. (meer…)

Boetes in plaats van waarschuwingen bij fout parkeren Eindhoven Airport

3
aug
Verkeersbord niet parkeren

In een vorig nieuwsbericht op onze site kon u al lezen dat een deel van de nieuw te bouwen parkeergarage bij Eindhoven Airport enige tijd geleden is ingestort. Als gevolg van de calamiteiten zal de bouw van de nieuwe parkeergarage ook een forse vertraging oplopen. De 800 nieuwe parkeerplaatsen laten dus nog even op zich wachten. Ook bracht de ingestorte vleugel een hoop onduidelijkheden met zich mee, bijvoorbeeld over waar men wel en niet mag parkeren. Er werd daarop besloten om tijdelijk geen boetes uit te delen wanneer mensen niet op de juiste plek parkeerden. In plaats daarvan werden automobilisten die niet op de juiste plek stonden gewaarschuwd. Echter, vanaf nu is het volgens de gemeente wel helemaal duidelijk waar parkeren toegestaan is en waar niet. (meer…)

Bouw parkeergarage Eindhoven loopt flinke vertraging op

13
jun
No parking

Bent u op zoek naar een betrouwbare parkeerplaats in de buurt van het vliegveld van Eindhoven? De komende tijd kunt u nog niet in de nieuwe parkeergarage terecht. Zaterdag 27 mei stortte namelijk een vleugel van deze parkeergarage bij Eindhoven Airport in. De garage was nog in aanbouw. Wat de reden hiervan is, is niet duidelijk en hier wordt dan ook onderzoek naar gedaan. De parkeergarage, die in juli open had moeten gaan en zo’n 800 parkeerplaatsen zou moeten hebben, werd gebouwd ter vervanging van oude parkeerplaatsen. Als gevolg van de instorting van een deel van de garage zijn enkele bushaltes en ook de zogenaamde kiss and ride zone verplaatst. Door afzettingen van bepaalde weggedeelten rondom de parkeergarage, kan het zijn dat u af en toe moet omrijden. Houd hier rekening mee als u in de buurt van het vliegveld moet zijn, zeker als u een vlucht moet halen.

Forse vertraging van de bouw van het project

De deels ingestorte parkeergarage zou onderdeel worden van Eindhoven Airport zelf en zou zoals gezegd in juli open moeten gaan, een van de drukkere periodes voor wat betreft vluchten en dus parkeren rondom de luchthaven. (meer…)

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport