PARKERENEINDHOVEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Parkeertips

Klokje icoon

Reserveer op tijd

In principe kunt u al een parkeerplaats boeken meteen na dat u de vlucht heeft geboekt. Zo heeft u alles in één keer afgehandeld, wel zo makkelijk. Het is niet alleen handig voor uw agenda om dit zo te doen, sommige parkeeraanbieders accepteren namelijk alleen vroegtijdige reserveringen voor de goedkope parkeerplekken, dit kan tot twee weken voor de vertrekdatum zijn. Bij anderen zullen de goedkope parkeerplaatsen van de parkeeraanbieders eerst vol zijn, waardoor u alleen duurdere plaatsen kunt reserveren. Bovendien heeft u beduidend meer keuze als u vroeg, en niet laat reserveert. Wij raden u aan minimaal drie weken voor vertrek de beste parkeeraanbieders te vergelijken en uw gewenste parkeerplaats te boeken.

Vergrootglas icoon

Verzamel genoeg informatie

Er kan een behoorlijk prijsverschil zitten in de verschillende parkeerplaatsen en wanneer u een bepaalde aanbieder nooit eerder heeft gebruikt kunt u niet altijd inschatten of de service veilig en betrouwbaar is. Wij raden u daarom aan niet alleen de prijzen te vergelijken maar u ook te verdiepen in de (recente) ervaring van anderen. Let ook vooral op de voor- en nadelen en lees de eigenschappen per aanbieder goed door. Zo kunt een weloverwogen keuze maken die later niet zal teleurstellen. Mocht u hierna nog vragen of zorgen hebben dan kunt u het beste contact opnemen met de aanbieder, zij staan u graag te woord. Ook kunt u uw vragen aan ons stellen over de parkeeraanbieders of het parkeren in het algemeen. Bekijk onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze klantenservice.

Agenda icoon

Plan uw vertrek

Iedereen kent het wel, het halve gezin zit al in de auto maar de lichten moeten nog uit, u moet de plantjes nog water geven en u kunt uw sleutels niet vinden. U bent nog op tijd voor de vlucht maar u was de drukte op het vliegveld vergeten en komt vervolgens compleet gespannen en gehaast aan op de parkeerplaats. Dit is geen prettige manier om de vakantie te beginnen, u kunt dit echter makkelijk voorkomen door uw vertrekdag goed voor te bereiden en op tijd weg te gaan. Zorg ervoor dat u uw spullen en belangrijke documenten klaar heeft liggen, en dat u niet meer last-minute hoeft te zoeken naar dingen als uw paspoort of uw reserveringsbevestiging. Check ook de fileberichten zodat u weet of u misschien een alternatieve route moet nemen of extra vroeg weg moet. Houd bij uw vertrektijd van huis rekening met eventuele file, het halfuur dat u zeker nodig hebt om de auto te parkeren en zorg ook dat u een uur of 3 voor vertrek op het vliegveld bent. Begin uw reis rustig en ontspannen door voorbereid en op tijd weg te gaan.

Pijl icoon

Houd het adres van de parkeeraanbieder bij de hand

Rondom vliegvelden zijn er vaak erg veel parkeeraanbieders met enorm veel parkeerplaatsen. Het is makkelijk om in deze chaos verdwaald te raken omdat je door de bomen het bos niet meer ziet. Om problemen te voorkomen is het verstandig om het precieze adres van uw aanbieder in te voeren in de navigatie, en niet simpelweg naar het vliegveld te rijden. Houd ook het de bevestiging met het reserveringsnummer bij de hand, de aanbieder heeft deze nodig. Onthoud ook goed waar u uw auto geparkeerd  heeft voor de terugweg. Er is niks vervelender dan na een lange vlucht nog te moeten zoeken naar de auto.

Snelheidsmeter icoon

Noteer de kilometerstand

U heeft vast wel eens nare verhalen gehoord over dat parkeeraanbieders aan de haal zouden gaan met uw auto terwijl u op vakantie bent. U kunt er bij ons van op aan dat dit niet het geval zal zijn. Wij werken alleen met gecontroleerde en professionele aanbieders. Voor uw eigen gemoedsrust is het wel verstandig om voor afgifte de kilometerstand en de auto te fotograferen. Zo heeft u 'bewijs' van hoe uw auto er aan toe was toen u hem afgaf. Vaak is het zo dat parkeeraanbieders zelf ook een foto van uw kilometerstand zullen maken omdat ze hun klanten gerust willen stellen. 

Benzine icoon

Plan de terugreis

De terugweg is waarschijnlijk het laatste waar u op dit moment aan wilt denken, maar het is wel belangrijk om hier op voorbereid te zijn. Als uw auto lange tijd stil heeft gestaan kunnen er nog wel eens opstartproblemen voorkomen. Zorg dat u voldoende brandstof in de tank heeft en neem ook startkabels mee. Als u de autosleutels zelf moet houden is het verstandig om ze op een vaste plek te leggen en een reservesleutel mee te nemen. Zo hoeft u straks na een vermoeiende vlucht niet nog alle koffers overhoop te halen op zoek naar de sleutel. Bel bij landing meteen de parkeeraanbieder die u op komt halen, zo voorkomt u wachttijd en kan de aanbieder naar het vliegveld rijden terwijl u de bagage in ontvangst neemt.

Spaarpot icoon

Houd waardevolle eigendommen buiten zicht

Het is zeer onwaarschijnlijk dat bij onze professionele en bewaakte parkeeraanbieders een inbraak zal plaatsvinden. Toch is het onmogelijk om dit uit te sluiten en kunt u zich er voor de zekerheid maar beter wel op voorbereiden. Zorg ervoor dat u geen waardevolle spullen in de auto achterlaat. Als er niks ligt kan er ook niks gestolen worden. Laat de dieven zien dat er niks te halen valt door de hoedenplank er uit te halen. Mocht u toch echt iets in de auto willen laten liggen, zorg dan dat het buiten zicht ligt. 

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe