De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Buiten

€0,00

9 dagen parkeren
16-12-2019 t/m 24-12-2019

Bij ParkFlyRent kunt u gratis parkeren bij Eindhoven airport en heeft u ook nog kans op een mooi zakcentje. Tijdens uw reis zal uw auto verhuurd worden. En u kunt deelnemen in de huuropbrengsten! U kunt uw eigen auto naar het kantoor brengen van ParkFlyRent Eindhoven. Hier zullen enkele gegevens nog doorgenomen worden en u kunt vervolgens lopend naar de terminal van Eindhoven.

Hoe werkt dit concept?

Het concept van deze aanbieder is simpel. U parkeert uw auto en ParkFlyRent Eindhoven matcht uw auto vervolgens met een gescreende huurder. Natuurlijk weet deze aanbieder dat een auto een dierbaar bezit is. Daarom kijkt het eerst wie de huurder is. Hierbij wordt de identiteit en het verleden bekeken. Wanneer ParkFlyRent Eindhoven zeker weet dat de huurder betrouwbaar is wordt uw auto verhuurd. Tijdens uw reis heeft uw auto een all-risk verzekering met een verplicht eigen risico van de huurder. Door deze eigen risico zal de huurder voorzichtiger in uw auto rijden. De all-risk verzekering is van de ParkFlyRent Eindhoven polis van De Vereende. Deze verzekering zal alle mogelijke schade dekken. Deze aanbieder zal tijdens uw reis de mogelijke schade nog proberen op te lossen, zodat u er geen last van heeft. Doordat de verzekering via De Vereende gaat, zijn uw no-claim en schadevrije jaren veilig. Daarnaast wordt uw auto gewassen voordat u hem weer ophaalt!

Voorwaarden voor parkeren en huren

ParkFlyRent Eindhoven wilt de huurder een goede auto kunnen aanbieden. Daarom heeft zij enkele voorwaarden opgesteld waar de auto aan moet voldoen. De auto moet een Nederlands kenteken hebben. Daarnaast moet de auto in goede technische staat zijn en niet ouder dan 8 jaar. Een benzine auto moet minder dan 200.000 km op de teller hebben staan en een dieselauto 250.000 km. Ook moet de auto rookvrij zijn en mogen er geen huisdieren in vervoerd zijn. Als laatste moet de auto minstens 5 dagen beschikbaar zijn. Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet, dan kunt u een reservering plaatsen op Parkereneindhoven-airport.nl. Het kan zijn dat uw auto tijdens het verblijf niet wordt verhuurd. Mocht dit het geval zijn, dan krijgt u alsnog de parkeerplek gratis. Mocht de auto wel verhuurd worden en de huurder rijdt meer dan 50 km, dan kunt u verdienen per kilometer. Het precieze bedrag hoort u bij terugkomst. Na de voltooiing van de reservering, ontvangt u een bevestigingsmail. In deze mail staat verdere informatie over het parkeren. Het is handig om deze informatie goed door te lezen, hierdoor kan verwarring voorkomen worden. Benieuwd naar de andere parkeermogelijkheden? Bekijk dan onze parkeervormen.

Voordelen

Gratis parkeren
Verdienen per kilometer
Goed voor het milieu

Nadelen

Auto niet ouder dan 8 jaar
Minder gereden dan 200.000 kilometer
Auto rookvrij en geen huisdieren in auto gehad
Alleen auto's met Nederlands kenteken

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven airport

2 minuten
Park & Walk
  • Kantoor ParkFlyRent
  • Werknemers ParkFlyRent
  • Bord ParkFlyRent Eindhoven
  • Parkeerplaats van ParkFlyRent Eindhoven

Locatie parkeerterrein

Freddy van Riemsdijkweg 2-6 5657EE Eindhoven

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport