De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Buiten

€58,00

9 dagen parkeren
14-12-2019 t/m 22-12-2019

Vliegen kan een dure aangelegenheid zijn. Vooral wanneer u met de auto naar het vliegveld komt kunnen de kosten hoog op lopen. U moet de auto hier tenslotte ook parkeren. Wanneer u moet parkeren bij Eindhoven Airport kunt u gelukkig een hoop geld besparen en hoeft u zich niet druk te maken om de veiligheid van uw auto. U kunt hier namelijk gebruik maken van de parkeerplekken van Quick Parking Eindhoven, een organisatie die goedkoop en veilig parkeren dichtbij Eindhoven Airport mogelijk maakt.

Sleutels in eigen beheer houden

Het parkeerterrein van Quick Parking ligt op slechts twee kilometer van Eindhoven Airport. Om deze korte afstand te overbruggen worden shuttle bussen door Quick Parking Eindhoven ingezet.

Dit houdt in dat u de auto kunt parkeren en vervolgens met de shuttle bus gratis naar de luchthaven gebracht wordt. Hierdoor hoeft u niet lang met uw bagage te sjouwen en kunt u toch in de buurt van Eindhoven Airport parkeren, maar wel flink goedkoper. Een ander voordeel is dat deze bussen regelmatig rijden en u dus niet te maken krijgt met lange wachttijden! Bij Quick Parking houdt u uw autosleutel altijd in eigen beheer. Wilt u autosleutels in eigen beheer houden, maar ook op loopafstand parkeren? Dan is Park & Fly Eindhoven en goede optie!

Veilig parkeren bij Eindhoven Airport

Omdat u natuurlijk wel wilt dat uw auto veilig geparkeerd staat, wordt uw auto bij Quick Parking goed in de gaten gehouden. Op het terrein bevinden zich meerdere camera’s en is er een geavanceerd toegangsbeheer voor alle medewerkers aanwezig. Het alarmsysteem staat altijd aan en voorkomt diefstal. Daarnaast is het terrein afgesloten en niet toegankelijk voor mensen die hun auto niet parkeren bij Quick Parking. Ook zijn er altijd medewerkers van Quick Parking aanwezig om goed toezicht te houden.

Voordelen

Bekend van tv
Beveiligd parkeerterrein
Autosleutel in eigen beheer
Gemakkelijk te bereiken

Nadelen

Overdekt niet mogelijk
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven airport

8 minuten
Shuttle parking
 • Toegangshek parkeerterrein Quick parking
 • Shuttle bus Quick parking
 • Quick-parking shuttle bus zijaanzicht
 • Geparkeerde auto's bij Quick Parking Eindhoven

Locatie parkeerterrein

Meerenakkerweg 5
5652 AR Eindhoven

Laatste reviews

 • Emo

  Helaas het meest amateuristiche bedrijf waar ik in tijden gebruik van heb gemaakt. Wordt geadverteerd met '3 minuten van vluchthaven'. Blijkt 25 minuten. Na gebeld te hebben in het verkeerde busje gestuurd naar de verkeerde lokatie. Daarna op de juiste ophaallocatie 15 minuten staan wachten op het ophalen. Na herhaaldelijk telefonisch te vragen naar 'hoe lang duurt het nog?' afgewimpeld met het antwoord 'we rijden continu heen en weer' waarna ik nog 10 minuten wachtte. Aardige chauffeurs, dat wel.
  2017-07-08 14:57:30

  Frans van Rooij

  In december 2016 gereserveerd bij Quickparkeren. Op 22 mei zou ik aldaar omkeren, maar op 21 mei kreeg ik een sms van Quickparkeren dat ik moest gaan parkeren in Veldhoven. Aldaar bleek op 22 mei niemand aanwezig. Later kwam een medewerker van Schippers stop, alwaar ik volgens Quickparkeren moest gaan parkeren. Aldaar moest ik mij. Autosleutels inleveren, hetgeen Niet de afspraak was. Uiteindelijk pad na 1 uur op het vliegveld Eindhoven. Diverse sns en mailtjes gestuurd Nasr Quickparkeren, maat je snap het al, geen reactie meer. Waardeloos bedrijf. Ik hoop allleen dat mijn auto bij Schippersstop bij terugkomst er nog staat, want ik werd gebeld op mijn vakantieadres, wanneer ik min auto zou komen parkeren. Ik hoop dat Quickparkeren zijn verantwoording neemt en mijn betaalde parkeergeld, deels terug stort. Ik wacht even af maar.......
  2017-05-22 21:29:22

 • G. Hoekstra

  Had al ervaringen met hun toen ik op Schiphol bij hun parkeerde. Wederom op Eindhoven Airport hebben ze een prima service. Quick parking is dus zeker een aanrader.
  2015-07-14 19:39:38

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport