De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

€58,00

9 dagen parkeren
03-10-2017 t/m 11-10-2017

Vliegen kan een dure aangelegenheid zijn. Vooral wanneer u met de auto naar het vliegveld komt kunnen de kosten hoog op lopen. U moet de auto hier tenslotte ook parkeren. Wanneer u moet parkeren bij Eindhoven Airport kunt u gelukkig een hoop geld besparen, en hoeft u zich niet druk te maken om de veiligheid van uw auto. U kunt hier namelijk gebruik maken van de parkeerplekken van Quick Parking Eindhoven, een organisatie die goedkoop en veilig parkeren dichtbij Eindhoven Airport mogelijk maakt. Het parkeerterrein van Quick Parking ligt op slechts twee kilometer van Eindhoven Airport. Om deze korte afstand te overbruggen worden shuttle bussen door Quick Parking Eindhoven ingezet.

Dit houdt in dat u de auto kunt parkeren, en vervolgens met de shuttlebus gratis naar de luchthaven gebracht wordt. Hierdoor hoeft u niet lang met uw bagage te sjouwen en kunt u toch in de buurt van Eindhoven Airport parkeren, maar wel flink goedkoper. Een ander voordeel is dat deze bussen regelmatig rijden, en u dus niet te maken krijgt met lange wachttijden! Bij Quick Parking houdt u uw autosleutel altijd in eigen beheer.

Veilig parkeren bij Eindhoven Airport

Omdat u natuurlijk wel wil dat uw auto veilig geparkeerd staat, wordt uw auto bij Quick Parking goed in de gaten gehouden. Op het terrein bevinden zich meerdere camera’s en is er een geavanceerd toegangsbeheer voor alle medewerkers aanwezig. Het alarmsysteem staat altijd aan, en voorkomt diefstal. Daarnaast is het terrein afgesloten en niet toegankelijk voor mensen die hun auto niet parkeren bij Quick Parking. Ook zijn er altijd medewerkers van Quick Parking aanwezig om goed toezicht te houden. Service is erg belangrijk voor Quick Parking zo hoeft u uw autosleutels niet af te geven. U moet wel van te voren reserveren bij Quick Parking. U kunt betalen met iDeal, Mastercard of Visacard.

Voordelen

Bekend van tv
Beveiligd parkeerterrein
Autosleutel in eigen beheer
Gemakkelijk te bereiken

Nadelen

Overdekt niet mogelijk
Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Eindhoven airport

8 minuten
Shuttle parking
  • Toegangshek parkeerterrein Quick parking
  • Shuttle bus Quick parking
  • Quick-parking shuttle bus zijaanzicht
  • Geparkeerde auto's bij Quick Parking Eindhoven

Locatie parkeerterrein

Meerenakkerweg 5
5652 AR Eindhoven

Laatste reviews

  • G. Hoekstra

    Had al ervaringen met hun toen ik op Schiphol bij hun parkeerde. Wederom op Eindhoven Airport hebben ze een prima service. Quick parking is dus zeker een aanrader.
    2015-07-14 19:39:38

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
321 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service: +31(0)6 4508 1173
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google play icoon Google play android icoon

© 2017 Parkeren Eindhoven Airport