De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Parkeertips

De auto is vaak een van uw belangrijkste en duurste bezittingen, het is dan ook niet vreemd dat u vragen of zorgen heeft over airport parking. Zeker als u nooit eerder een airport parking service heeft gebruikt kan het geen kwaad wat extra tips en weetjes over airport parking te lezen. Daarom hebben wij voor u de meest voorkomende tips, vragen en zorgen op een rijtje gezet, zo weet u wat u kunt verwachten en wat er van u verwacht wordt.

 Reserveer op tijd

agendaTijdig reserveren voorkomt niet alleen dat uw gewenste aanbieder vol zit maar ook een te dure parkeerplaats. Sommige parkeeraanbieders accepteren namelijk alleen vroegtijdige reserveringen voor de goedkope parkeerplekken, dit kan tot twee weken voor de vertrekdatum zijn. Bij anderen zullen de goedkope parkeerplaatsen van de parkeeraanbieders eerst vol zijn, waardoor u alleen duurdere plaatsen kunt reserveren. Daarom raden wij u aan minimaal drie weken voor vertrek de beste parkeeraanbieders te vergelijken en uw gewenste parkeerplaats te boeken.

 Doe onderzoek

vergrootglasEr kan een behoorlijk prijsverschil zitten in de verschillende parkeerplaatsen en wanneer u een bepaalde aanbieder nooit eerder heeft gebruikt kunt u niet altijd inschatten of de service veilig en betrouwbaar is. Wij raden u daarom aan niet alleen de prijzen te vergelijken maar u ook te verdiepen in de (recente) ervaring van anderen. Mocht u hierna nog vragen of zorgen hebben dan kunt u het beste contact opnemen met de aanbieder, zij staan u graag te woord. Ook kunt u uw vragen aan ons stellen over de parkeeraanbieders of het parkeren in het algemeen. Bekijk onze veelgestelde vragen pagina of bel naar onze klantenservice.

 Plan uw vertrek

klokIedereen kent het wel, het halve gezin zit al in de auto maar de lichten moeten nog uit, u moet de plantjes nog water geven en u kunt uw sleutels niet vinden. U bent nog op tijd voor de vlucht maar u was de drukte op het vliegveld vergeten en komt vervolgens compleet gespannen en gehaast aan op de parkeerplaats. Dit is geen prettige manier om de vakantie te beginnen, u kunt dit echter makkelijk voorkomen door op tijd te vertrekken. Zorg dat u minimaal een uur voor vertrek al klaar bent om te gaan en de fileberichten heeft gecheckt zodat u eventueel de route aan kan passen of eerder weg kan. Houd er rekening mee dat het zoeken van uw parkeeraanbieder en parkeerplaats gemiddeld een half uur duurt en dat u vaak twee of drie uur voor de vlucht al op het vliegveld moet zijn.

Waar moeten we zijn?

Pin op een kaartEr zijn rondom luchthavens meerdere parkeeraanbieders die soms wel meer dan 2000 parkeerplaatsen hebben. Zorg er dus voor dat u het juiste adres van de aanbieder en het nummer van uw gereserveerde parkeerplaats bij de hand heeft in de auto. Het nummer van uw plaats is voornamelijk van belang als u terugkomt, niemand wil midden in de nacht na een lange vliegreis nog uren een parkeerplaats doorzoeken. Print ook uw reservering uit! De parkeeraanbieder ziet dit als bevestiging van uw reservering, het is dus belangrijk dat u deze bij de hand heeft bij aankomst.

Kilometerregistratie

notitieEr gingen vroeger verhalen rond dat parkeeraanbieders soms honderden kilometers met uw auto reden, de professionele parkeeraanbieders op onze site zullen dit nooit doen. U kunt uiteraard wel voor uw eigen gemoedsrust de kilometerstand fotograferen of opschrijven zodat u hier zeker van bent. Voor de aanbieders is dit alleen maar prettig omdat zij graag transparant zijn met hun klanten. De meeste parkeeraanbieders zullen als u aankomt zelfs samen met u de kilometerstand opschrijven zodat u deze bij terugkomst direct kan controleren.

Weer terug naar huis

Huis icoonUw auto kan weken bij een parkeeraanbieder staan, dit wil nog wel eens voor problemen zorgen wanneer u weer naar huis wilt rijden. Zorg dat u nog voldoende brandstof heeft om bij het eerstvolgende tankstation of uw huis te rijden en dat er startkabels in de kofferbak liggen om een lege accu te starten. Ook het openen van de auto kan een probleem zijn, sommige parkeeraanbieders bewaren uw autosleutels maar anderen niet. In dit geval is het dus belangrijk dat u de sleutel zelf goed bewaard en zorgt voor een reservesleutel op een andere plek in de bagage. Sommige aanbieders hebben een taxiservice en zij zullen u vragen te bellen als u geland bent, houd uw mobiele telefoon bij de hand zodat u niet te lang op een taxi naar de parkeerplaats hoeft te wachten.

Waardevolle eigendommen uit het zicht

Diefstal icoon
Als uw auto voor een langere periode stil staat, kan dit nog wel eens aantrekkelijk worden voor autodieven. We kunnen nooit garanderen dat er niet in uw auto wordt ingebroken, maar het wel proberen te voorkomen. Autodieven kijken namelijk eerst in de auto of er iets van waarde in ligt. Als dit niet het geval is, dan is de kans groot dat ze een auto opzoeken waarbij dat wel het geval is. Daarom raden wij u aan om geen waardevolle spullen in uw auto te laten tijdens uw vakantie. Laat ook aan de dieven zien dat er helemaal niks in ligt door de hoedenplank uit de auto te halen, zodat ze direct zien dat er niks is. Is het niet mogelijk om uw auto leeg te halen? Zorg er dan voor dat de waardevolle eigendommen uit het zicht liggen.

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport