De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

Vanaf € 78,00

9 dagen parkeren
02-03-2018 t/m 10-03-2018

Heeft het mooie Tulip Inn hotel naast Eindhoven Airport al eerder uw aandacht getrokken? Niets is beter dan uw vakantie op een zorgeloze manier te beginnen, zo vindt ook Parkereneindhoven-airport.nl. Dit kan uitstekend in het mooie 3-sterren Tulip Inn, pal naast de terminal van het vliegveld. De luxe kamers zijn voorzien van alle gemakken en bieden gratis WiFi.

Alle gemakken van het hotel

In het restaurant kunt u gebruikmaken van een heerlijk diner en staat er ’s ochtends een ontbijt voor u klaar. De kamers zijn geluiddicht, dus u zal geen last hebben van opstijgende en landende vliegtuigen. Als het tijd is voor uw vlucht, staat u in 5 minuten op de luchthaven. U bent verzekerd van een goede nachtrust, zodat u uitgerust op reis kunt gaan. In plaats van een nacht doorhalen of urenlang op het vliegveld wachten, ervaart u het comfort van de mooie kamers van Tulip Inn en parkeert u uw auto op een veilige plaats.

Park, Sleep & Fly bij Tulip Inn

Ook over het parkeren hoeft u zich namelijk geen zorgen te maken. U bespaart uzelf het zoeken naar een voordelige en betrouwbare parkeerplaats, want Tulip Inn biedt arrangementen inclusief parkeerplaats. U laat uw auto achter op een beveiligde parkeerplaats en staat binnen enkele minuten in uw hotelkamer of op het vliegveld. Deze aanbieding biedt scherpe tarieven, want zo heeft u al een parkeerplaats bij uw Tulip Inn overnachting vanaf  € 75,- per week. Bent u klaar voor een zorgeloze vakantie, die al bij het vliegveld begint? Geen gedoe met eindeloos wachten en slecht slapen, maar boek de Park, Sleep & Fly-aanbieding van Tulip Inn.

Voordelen

Loopafstand Eindhoven Airport
Gratis ontbijt
Luxe kamers

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank
  • Gebouw Tulip Inn Eindhoven
  • Receptie Tulip Inn Eindhoven
  • Bar Tulip Inn Eindhoven
  • Buffet Tulip Inn Eindhoven
  • Kamer Tulip Inn Eindhoven
  • Hotelkamer Tulip inn Eindhoven airport

Locatie parkeerterrein

Luchthavenweg 27
Eindhove

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
321 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2018 Parkeren Eindhoven Airport