PARKERENEINDHOVEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Hoe vaak rijdt de shuttle bus?

De parkeeraanbieder houdt rekening met hoe laat u aankomt. De tijdsindicatie geeft u door tijdens het reserveren. U hoeft nooit lang te wachten op de shuttle bus. Doorgaans kunt u direct na het parkeren richting het vliegveld rijden. Het kan voorkomen dat de chauffeur nog heel even wil wachten op gasten die ook net arriveren. In de drukke periodes loopt het parkeerterrein snel vol en kan het zijn dat de shuttle bus net weg is. Het duurt maximaal een half uur voordat de shuttle bus er weer is. De parkeeraanbieders weten wanneer het druk wordt en passen hier hun personeel op aan. Het zal dus niet vaak voorkomen dat u lang moet wachten.

#
Hoe kom ik vanaf de parking op het vliegveld?

Dit hangt af bij welke parkeeraanbieder u reserveert. Bij Valet parkeren rijdt u niet naar de parkeerplaats, maar direct naar de luchthaven. Hier neemt een parkeermedewerker uw auto over en zal deze parkeren. Bij Shuttle parkeren rijdt u wel eerst naar de parking. Vervolgens brengt een gratis shuttle bus u naar het vliegveld.

#
Moet ik per se mijn autosleutels inleveren?

Dit verschilt per parkeeraanbieder. Vaak hoeft dit niet als u vanaf het parkeerterrein met de shuttle bus naar luchthaven Eindhoven gaat. Er zijn uitzonderingen. Met de autosleutels willen deze parkeeraanbieder zo efficiënt gebruikmaken van de parking. Ook met oog op brandveiligheid is het veiliger. Wij zetten altijd in de beschrijving of u uw sleutels moet afgeven. Als u ze moet inleveren, dan worden ze veilig opgeborgen in een kluis.

#
Waarom lever ik mijn autosleutels in?

Bij Valet parkeren levert u vaak uw autosleutel in. De parkeermedewerker moet immers uw auto op het parkeerterrein parkeren. Bij Shuttle parkeren verschilt dit. Enkele parkeerlocaties willen het graag zodat ze de auto’s kunnen verplaatsen mocht dat nodig zijn. Als de parkeeraanbieder dit wenst, dan staat het aangegeven bij de voor- en nadelen van de parkeeraanbieder.

#
Hoeveel mensen kunnen met de shuttle bus mee?

Dit verschilt. U kunt aangeven met hoeveel personen u reist tijdens het reserveren. Hier zal de parkeeraanbieder dan rekening mee houden. De meeste shuttles vervoeren maximaal 8 personen per rit.

#
Kan ik met de shuttle bus mee als ik in een rolstoel zit?

Zolang uw rolstoel ingeklapt kan worden kunt u met de shuttle bus meerijden.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe