PARKERENEINDHOVEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Hoe weet ik waar de parkeermedewerker staat?

Het overnemen van uw auto gebeurt vaak bij de vertrekhal van Eindhoven Airport. Als u weer aankomt op het vliegveld, dan vindt u vaak de medewerker bij de aankomsthal, samen met uw auto. Check altijd uw reserveringsbevestiging. Hier staat het aangegeven.

#
Hoe herken ik de chauffeur?

De parkeermedewerkers dragen doorgaans een bedrijfshesje. Het kenteken is daarnaast bij de parkeeraanbieder bekend. Ze kunnen hierdoor ook op uw auto afstappen.

#
Wanneer moet ik contact opnemen met de parkeeraanbieder?

Neem 20 minuten voordat u aankomt op het vliegveld contact op met de parkeeraanbieder. Ook voor de terugreis kunt u het beste zo snel mogelijk contact opnemen met hen. Zo loopt u zo min mogelijk vertraging op. Het telefoonnummer staat aangegeven in uw reserveringsbevestiging en bij de contactgegevens in uw account op Parkereneindhoven-airport.nl.

#
Moet ik mijn autosleutels inleveren?

Als u de Valet service gebruikt, dan heeft de parkeermedewerker uw sleutel nodig om uw auto te rijden van het vliegveld naar het parkeerterrein en deze hier te parkeren. Hierna zullen ze uw sleutel veilig opbergen in een stevige kluis. Als u weer geland bent in Eindhoven, zullen ze uw auto weer naar u toerijden.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe