PARKERENEINDHOVEN-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Is parkeren via jullie betrouwbaar?

Wij hebben een strenge selectie voor de parkeeraanbieders. Alleen met de betrouwbare aanbieders die ervaring hebben in hun vakgebied gaan wij een samenwerking aan. Ook kunnen bezoekers de aanbieders beoordelen op hun service en diensten. U krijgt als bezoeker deze beoordelingen te zien. Klanten geven aan tevreden te zijn over onze diensten en onze betrouwbaarheid. Op FeedbackCompany scoren wij gemiddeld een 8,5.

#
Rijden medewerkers in mijn auto tijdens mijn afwezigheid?

De parkeermedewerkers die u via onze site vindt, zullen niet ongewenst in uw auto gaan rijden. Er wordt alleen in uw auto gereden wanneer uw auto wordt weggebracht of opgehaald voor u of wanneer het parkeerterrein efficiënter moet worden ingedeeld.

#
Waar staat mijn auto tijdens mijn reis?

Alle parkeeraanbieders hebben hun eigen parkeerplekken tot hun beschikking. Als u kiest voor Valet parkeren, zal de parkeeraanbieder uw auto voor u parkeren op hun parkeerterrein. Bij Shuttle parkeren kunt u zelf kiezen waar u uw auto wilt parkeren op het parkeerterrein. Neem voor de zekerheid foto’s van uw auto nadat u heeft geparkeerd.

#
Zijn de parkeerplaatsen allemaal beveiligd?

Alle parkeerplaatsen die u vindt op Parkereneindhoven-airport.nl zijn goed beveiligd. De parkings worden altijd beveiligd met een omheining en/of slagboom. De parkings zijn gedurende de hele dag door geopend. Hierdoor is er ook 24/7 bewaking aanwezig.

#
Ik heb schade aan mijn auto gekregen, wat nu?

Gelukkig komt dit niet vaak voor. Als het u toch onverhoopt is overkomen, neem dan foto’s van de schade en meldt dit bij de parking. Meldt de schade ook bij ons. Wij adviseren u om altijd wanneer u uw auto net heeft geparkeerd, foto’s te maken van uw auto of zodra u uw auto wilt overhandigen aan een Valet service medewerker. Als er dan uiteindelijk schade blijkt te zijn, dan heeft u bewijs dat deze schade daarvoor er nog niet zat.

#
Wordt er standaard foto’s gemaakt en de km-stand genoteerd?

De meeste parkeermedewerkers zullen bij aankomst foto’s van uw auto maken en samen de kilometerstand noteren. Wanneer dit niet wordt gedaan, kunt u voorstellen dit alsnog te doen aan de medewerker. U kunt dit zelf ook altijd nog doen voor de zekerheid.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe