De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Vliegen naar Turijn, Manchester en Nador

31
mrt

Binnenkort zal Eindhoven Airport een aantal nieuwe bestemmingen kennen. De grote luchthaven krijgt dan drie nieuwe lijndienstbestemmingen en één nieuwe charterbestemming. Ook worden een aantal frequenties op bestaande vluchtroutes verhoogd en zullen bepaalde vluchten vaker ingepland worden. Deze nieuwe zomerregeling ging vorige zondag in en zal duren tot zaterdag 24 oktober. Vanaf die datum begint de luchthaven weer met de winterregeling.

Nieuwe lijndienstbestemmingen

Deze zomer zullen de nieuwe lijndienstbestemmingen van start gaan. Het gaat dan om de eindbestemmingen Turijn, Manchester en Nador. Deze bestemmingen zijn echter niet helemaal nieuw voor Eindhoven Airport. Afgelopen winter werd er namelijk ook al eerder naar deze bestemmingen gevlogen. Binnenkort zullen deze vluchten dus permanent in het aanbod van Eindhoven Airport opgenomen worden. Wel zal er nog één andere bestemming aan toegevoegd worden die geheel nieuw is voor de luchthaven. De nieuwe charterbestemming voor Eindhoven Airport is namelijk Gazipasa, wat zich vlakbij het Turkse Alanya bevindt. Naast de nieuwe vluchten zullen de frequenties op de routes naar Lissabon, Kopenhagen, Valencia, Istanbul, Ibiza, Warschau en Krakau worden verhoogd. Wat goedkopere vliegtickets zal betekenen.

3 Bestemming minder deze zomer

De luchthaven krijgt echter niet alleen nieuwe eindbestemmingen en hogere frequenties. Komende zomer zullen ook een aantal vluchten wegvallen. Napels, Knock en Berlijn worden in tegenstelling tot vorig zomerseizoen niet meer vanaf Eindhoven Airport aangeboden.

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport