De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Wachten bij de vetrekhal op Eindhoven Airport

29
jun
Vertrekhal Eindhoven Airport

Veel mensen die met het vliegtuig op reis gaan komen al vroeg bij de luchthaven aan. Je wilt tenslotte wel op tijd zijn, en je moet altijd rekening houden met rijen en lange wachttijden wanneer je moet inchecken of wanneer je de bagage moet inchecken. Wanneer je ingecheckt bent, de auto geparkeerd hebt en vervolgens wat tijd overhoudt, dan kunnen mensen zich echter nog wel eens gaan vervelen. Gelukkig hoeft wachten op Eindhoven Airport helemaal niet saai te zijn!

Winkelen
Heb je helemaal geen zin in lang wachten, of wil je eigenlijk wel graag een leuk boek scoren om mee aan boord te nemen? Niet getreurd! Je kunt namelijk prima even gaan winkelen binnen de luchthaven. Er zijn op het vliegveld van Eindhoven namelijk verschillende soorten winkels te vinden, waar je bijvoorbeeld sieraden, kleding, bloemen of boeken kunt kopen! Ook heb je de mogelijkheid om nog even een bezoekje aan de supermarkt te brengen, of zelfs om foto’s af te drukken bij de fotozaak.

Een hapje ten
Krijg je voor vertrek plotseling trek? Ook dan is het niets aan de hand! Op verschillende plekken bij Eindhoven Airport kun je namelijk een lekkere maaltijd of een uitgebreid ontbijt halen. Heb je meer behoefte aan een kop koffie? Neem dan bijvoorbeeld plaats bij de Starbucks! Zo kun je later geheel verzadigd en ontspannen aan de reis beginnen.

Internet
Houd je niet zo van winkelen, en heb je eigenlijk helemaal geen honger of dorst? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om gewoon even ergens rustig te gaan zitten en nog even een kijkje te nemen op social media. Reizigers op de luchthaven kunnen namelijk gebruik maken van maximaal een uur aan gratis wifi. Ideaal!

“Parkereneindhoven-airport.nl was voor mij een eye opener
ik wist niet dat je zo goedkoop kon parkeren bij vliegveld Eindhoven”

Familie v/d Kerk

“Dankzij Parkereneindhoven-airport
heb ik mijn auto veilig en op loopafstand van de airport kunnen parkeren”

Jacob Wijnsma

“Erg handige website, heb onze auto dichtbij
de luchthaven geparkeerd voor 8 dagen en ook nog eens goedkoop”

Anna Thijsen

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkereneindhoven-airport.nl scoort een
4.4 uit 5 op basis van
322 beoordelingen.
Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Eindhoven Airport